Fiscale dienstverlening

Bent u er nog niet zeker van of u en uw onderneming fiscaal in een optimale situatie verkeren? Naast het verzorgen van de fiscale aangiftes waaronder, inkomsten-, omzet- en vennootschapsbelasting en het controleren van daarmee samenhangende stukken bent u bij ons ook aan het juiste adres voor fiscaal advies.

Is uw pensioen fiscaal geoptimaliseerd of maakt u fiscaal de verstandigste keuze met betrekking tot de aankoop van een auto of bestelbus? Enkele vraagstukken waarin wij u kunnen adviseren, binnen de fiscale regelgeving maar die past bij uw onderneming en bij u als persoon. 

Administratie & jaarrekening

De basis van uw financiële informatievoorziening is een goede administratieve organisatie. Een degelijke en betrouwbare administratie is nodig om u in volledige, juiste en tijdige managementinformatie te voorzien. Echter deze betrouwbare en tijdige administratie kost tijd. De zorg voor het voeren van deze administratie nemen wij u graag uit handen. 

Wij hebben kennis van diverse boekhoudprogramma’s en kunnen u dan ook op veel manieren helpen o.a. Snelstart, AFAS, Twinfield en e-boekhouden. 

Wilt u zelf een digitale administratie en realtime inzicht hebben? Onze samenwerkingspartner GoSmart werkt met het boekhoudplatform Yuki van waaruit zij de volledige verwerking uit handen kan nemen zonder dat u het inzicht verliest. Realtime verwerking op basis van de door u digitaal aangeleverde gegevens. Een manier waarop u als ondernemer meer tijd overhoudt om te ondernemen. GoSmart zorgt dat u dagelijks inzicht heeft via een financieel dashboard.

Financiële advisering

U kent het wel als ondernemer. De ene dag verloopt alles voorspoedig, de andere dag moet u waakzaam zijn voor valkuilen. Het leven van een ondernemer zit vol verrassingen, af en toe hebt u behoefte aan een sparringspartner. En als sparringspartner geven wij u graag deskundig advies. Of u nu bezig bent een onderneming op te starten, u met uw onderneming een andere koers wil varen, wil investeren of bijvoorbeeld advies wil met betrekking tot een bedrijfsovername. Eigenlijk kunt u alle ondernemingsvragen met een financieel, fiscaal of juridisch tintje aan ons stellen.

Heeft u zo'n vraag? Onze adviseurs helpen u graag verder! 

Personeel en salaris

Een belangrijk visitekaartje van uw onderneming zijn uw medewerkers. Voor uw medewerkers is een correcte en tijdige loonbetaling vanzelfsprekend. Voor u als ondernemer betekend dit extra werkzaamheden op het gebied van salarisverwerking. Wat door de steeds veranderende wet- en regelgeving steeds complexer wordt.

Onze samenwerkingspartner TopSalar neemt graag uw volledige salarisadministratie uit handen. Van het maken van salarisberekeningen, berekenen van de afdrachten aan de belastingdienst, het opstellen van arbeidscontracten tot het oplossen van specifieke personele vraagstukken. Wij bieden u daarbij een eigen online loonportal waar alle loonrapportages en bestanden beschikbaar worden gesteld.
Het team van TopSalar is natuurlijk op de hoogte van de actuele wet- en regelgeving over onder meer loonbelasting, sociale verzekeringen en arbeidsrecht en helpt u graag bij uw salarisadministratie!